Veel plezier op het Hogeland

🙌🏻Bijna 7 jaar geleden reisde ik de ❤️ achterna naar het mooie Eenrum… En al sinds ik PRINSES Consultancy startte, was één van mijn grote wensen om professioneel gezien mijn steentje bij te dragen in mijn eigen gemeente. En joehoe 🙋‍♀️…dat is gelukt!!

Sinds kort ben ik voor een aantal uren in de week aan de slag voor het programma herindeling van Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond naar gemeente Het Hogeland! Als interim teamcoach DIV mag ik met een prachtige club medewerkers aan de slag in mijn oude metier (post, archief…mijn facilitaire hart klopt lustig…).

Daarnaast ondersteun ik het Onlineteam in hun weg naar het vullen van de nieuwe website met de correcte, klantgerichte content. Twee heerlijke opdrachten in een omgeving waar geen dag hetzelfde is. Ik hou ervan! 😁

Wandelde, fietste, jogde en leefde ik eerder al met veel plezier op het mooie Hogeland? Nu werk ik er ook nog eens met veel genoegen. Lucky me 🍀 #dienstverlening #herindeling #gemeente #prinsesconsultancy

h8FBAb0LS1KHBIyCQXPxuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s