Het wordt 1 januari, op welke manier dan ook…

Een bijna idyllisch plaatje 🤩…. Wachtend in het huis van nu nog gemeente De Marne, kon ik het niet laten een plaatje te schieten van de raadszaal die bijna de geschiedenisboeken ingaat. En terwijl in de hal van het gemeentehuis de stemmers kalmpjes in en uit lopen, wordt er in de herindelende gemeenten keihard gewerkt 👊🏻

Wat heb ik een respect voor alles wat er gebeurt, wat er al geregeld is en hoe iedereen, op zijn eigen manier, met alle veranderingen omgaat. En wat is het mooi om te zien dat daaraan ook ruimte (!) gegeven wordt. 👌🏻

Vele, al jarenlang aan een van de gemeenten verbonden medewerkers, verhuizen. Van plek, van functie, van locatie. Na alle vertrouwde jaren en zich met ❤️ en ziel voor hun gemeente te hebben ingezet, worden forten verlaten, wordt afscheid genomen van wat was. En wordt vooruit gekeken naar wat is en wat wordt.

Vandaag spraken inwoners van de gemeente Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond zich voor het eerst uit voor gemeente Het Hogeland. Ondertussen gaat de herindeling gestaag verder. 

Met interesse voor het nieuwe politieke klimaat van ‘ons’ Hogeland, wordt verder gebouwd, soms met gevoelens van stress, maar ook in de kalme wetenschap dat het 1 januari 2019 wordt…op welke manier dan ook ☺️

#herindeling #HetHogeland471818A0-2B08-4969-B0C4-2F630078D1CE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s